Evenementen

Wijkfeest

In de zomer organiseert de Wijkvereniging het Wijkfeest. Een leuke dag met sport, spel en vooral gezeligheid. Overdag wordt voor de volwassenen een speldag gehouden en zijn er activiteiten voor de kinderen zoals een voetbaltoernooi, schminken en een clown of theater. Na de inspanning is er tijd voor ontspanning; een BBQ of buffet, Bingo voor de kleinsten, Open Podium voor wie durft, Muziek uit de wijk en als afsluiting de DJ.

Helaas kon er door corona in 2020 en 2021 geen wijkfeest georganiseerd worden, maar we kijken uit naar het wijkfeest van 2022!

Opzoomeren

In het voorjaar organiseren we het Opzoomeren; een dag om de bloemetjes buten te zetten! Letterlijk dan; er zijn plantjes beschikbaar voor geveltuintjes, boomcirkels en perkjes. En we gaan prikstokken en zakken beschikbaar stellen om de wijk eens goed schoon te maken. 

Rommelmarkt

In de maand mei wordt meestal een rommelmarkt georganiseerd; een mooi moment om met je overbodige artikelen een ander blij te maken (en wellicht een mooi bedrag ter verdienen). De markt is altijd op zondagochtend vanaf 9:00 uur tot 12:00 uur en vindt plaats in ale straten van de wijk zodat iedereen zijn spullen voor het eigen huis kan uitstallen. 

Kerstborrel

Als aflsuiting van het jaar organiseren we een korstborrel; in het verleden was dit buiten of bij Koekenbier; de laatste editie konden we gebruikmaken van de schitterende kapel in Zorgcentrum Westerhout. Tijdens de kerstborrel is er muziek uit de wijk en is er een speelruimte voor de kinderen.